spacer

Minicamping Oosterzicht

Minicamping Oosterzicht is gelegen net buiten Aagtekerke op het uitgestrekte platteland van Walcheren. Onze camping ligt slechts op 2km afstand van de kust bij het gezellige plaatsje Domburg.

U kunt van dichtbij het leven op het platteland ervaren. Geniet samen met uw kinderen van de rust en de ruimte en kijk mee op de boerderij.

Sinds 2009 hebben we 6 staanplaatsen met privé sanitair. Bij de staanplaats hebben gasten een unit, met eigen douche, toilet en wastafel. De unit is volledig verwarmd met vloerverwarming, dus ook in het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven. Wat reacties van gasten:

“Het sanitair is helemaal top”.

“Heerlijk zo je eigen badkamer, tijdens de vakantie”.

“De kinderen konden s’nachts alleen naar toilet, zonder de camping over te lopen”.

Wilt u ook zo’n heerlijke staanplaats met eigen sanitairunit reserveren stuur ons dan een mailtje via
info@minicampingoosterzicht.nl.

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze minicamping.
spacer
spacer

Gastenboek

 • 09 oktober 2016 07:33
  Bianca Siepen
  Wir waren vom 2.10-3.10.2016 auf diesem schönen Platz. Leider haben wir ihn nicht früher entdeckt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und auch unser Hund war herzlich willkommen. Wir kommen gerne wieder, aber diesmal für länger. Danke an die Betreiber, denn alles war super sauber.
 • 27 juni 2016 09:35
  Geeske de Meulder
  Hallo Gerhard en Susan, Eva en Thijs, We hebben een super leuk weekend gehad op jullie camping, met als klap op de vuurpijl de geboorte van een kalfje, voor ons niet-boerderijmensen een niet-alledaagse gebeurtenis! Dat we de camper vast reden op de kampeeerplek was helemaal niet erg voor jullie, helaas elders wel eens anders meegemaakt.... We komen zeker nog een keer terug! Groetjes, Ben en Geeske, Irma en Corné
 • 22 augustus 2015 20:09
  Fam. Koetsier
  Leuke week gehad op deze minicamping. Kids vonden het geven van de fles aan de kalfjes het toppunt.
bekijk alle berichten
spacer