spacer

Minicamping Oosterzicht

Minicamping Oosterzicht is gelegen net buiten Aagtekerke op het uitgestrekte platteland van Walcheren. Onze camping ligt slechts op 2km afstand van de kust bij het gezellige plaatsje Domburg.

U kunt van dichtbij het leven op het platteland ervaren. Geniet samen met uw kinderen van de rust en de ruimte en kijk mee op de boerderij.

Sinds 2009 hebben we 6 staanplaatsen met privé sanitair. Bij de staanplaats hebben gasten een unit, met eigen douche, toilet en wastafel. De unit is volledig verwarmd met vloerverwarming, dus ook in het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven. Wat reacties van gasten:

“Het sanitair is helemaal top”.

“Heerlijk zo je eigen badkamer, tijdens de vakantie”.

“De kinderen konden s’nachts alleen naar toilet, zonder de camping over te lopen”.

Wilt u ook zo’n heerlijke staanplaats met eigen sanitairunit reserveren stuur ons dan een mailtje via
info@minicampingoosterzicht.nl.

Klik hier voor een routebeschrijving naar onze minicamping.
spacer
spacer

Gastenboek

 • 27 juni 2016 11:35
  Geeske de Meulder
  Hallo Gerhard en Susan, Eva en Thijs, We hebben een super leuk weekend gehad op jullie camping, met als klap op de vuurpijl de geboorte van een kalfje, voor ons niet-boerderijmensen een niet-alledaagse gebeurtenis! Dat we de camper vast reden op de kampeeerplek was helemaal niet erg voor jullie, helaas elders wel eens anders meegemaakt.... We komen zeker nog een keer terug! Groetjes, Ben en Geeske, Irma en Corné
 • 22 augustus 2015 22:09
  Fam. Koetsier
  Leuke week gehad op deze minicamping. Kids vonden het geven van de fles aan de kalfjes het toppunt.
 • 10 augustus 2014 21:11
  Bep Kelly en Henk de Vos
  Weer thuis :(, de vakantie zit er op. Voor het eerst gekampeerd op minicamping Oosterzicht. De minicamping is beslist een goede plek, met twee mooie velden met ruime plekken. Susan en Gerhard zijn erg vriendelijke mensen. Persoonlijk vind ik het gemengde sanitair niet prettig en de drie douches te weinig. Maar verder een hele fijne vakantie gehad! Misschien tot volgend jaar, want het is beslist de moeite waard!
bekijk alle berichten
spacer