spacer

Gastenboek

Berichtpagina: 10 11 12 13 14 15 16 17 18  »

 • 09 oktober 2016 07:33
  Bianca Siepen
  Wir waren vom 2.10-3.10.2016 auf diesem schönen Platz. Leider haben wir ihn nicht früher entdeckt. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und auch unser Hund war herzlich willkommen. Wir kommen gerne wieder, aber diesmal für länger. Danke an die Betreiber, denn alles war super sauber.
 • 27 juni 2016 09:35
  Geeske de Meulder
  Hallo Gerhard en Susan, Eva en Thijs, We hebben een super leuk weekend gehad op jullie camping, met als klap op de vuurpijl de geboorte van een kalfje, voor ons niet-boerderijmensen een niet-alledaagse gebeurtenis! Dat we de camper vast reden op de kampeeerplek was helemaal niet erg voor jullie, helaas elders wel eens anders meegemaakt.... We komen zeker nog een keer terug! Groetjes, Ben en Geeske, Irma en Corné
 • 22 augustus 2015 20:09
  Fam. Koetsier
  Leuke week gehad op deze minicamping. Kids vonden het geven van de fles aan de kalfjes het toppunt.
 • 10 augustus 2014 19:11
  Bep Kelly en Henk de Vos
  Weer thuis :(, de vakantie zit er op. Voor het eerst gekampeerd op minicamping Oosterzicht. De minicamping is beslist een goede plek, met twee mooie velden met ruime plekken. Susan en Gerhard zijn erg vriendelijke mensen. Persoonlijk vind ik het gemengde sanitair niet prettig en de drie douches te weinig. Maar verder een hele fijne vakantie gehad! Misschien tot volgend jaar, want het is beslist de moeite waard!
 • 02 juli 2014 21:35
  Fam. G Jansen
  Beste Gerhard en Susan, Onze eerste voorseizoen op jullie minicamping! En wat hebben we genoten. Jullie gastvrijheid is hartverwarmend. De camping is heerlijk ruim opgezet en midden in de natuur. Wat een uitzicht.😀 En geweldig om een keer mee te maken dat de koeien voor het eerst de wei ingaan, de geboorte van de kalfjes en het melken van de koeien. Zo relaxed als jullie overal mee omgaan. We hopen nog vaak terug te komen!!
spacer

Laat een berichtje achter

Gastenboek

:):):(:(;);):D:D:P:Pspacer