spacer
omgeving Aagtekerke, Domburg, Walcheren

De omgeving

Aagtekerke is een klein maar gezellig dorp in de gemeente Veere op het Zeeuwse eiland Walcheren.

De knusse kustplaats Domburg is op 1,5 km afstand. Op ongeveer 10 km afstand liggen de pittoreske plaatsen Middelburg en Vlissingen.


Wat is er te doen?

Walcheren is een gebied dat veel te bieden heeft voor de vakantieganger. Rondom het hele eiland liggen er rustige en schone stranden. De kustplaatsen bieden volop mogelijkheden voor de toerist door grote aanwezigheid van winkels en eetgelegenheden.

Walcheren is bij uitstek geschikt om fietstochten te maken en de verschillende attracties die het eiland rijk is te bezoeken. Onze camping is gelegen aan de Walcherse knooppunten route. Dit is een fietsnetwerk over Walcheren. Door middel van een knooppunten kaart kunt u heel gemakkelijk een fietsroute uitstippelen vanaf de camping.
spacer

Activiteitenkalender

Hieronder ziet u de activiteiten van de komende periode.

 • Koningsdag minicamping Oosterzicht

  Ieder jaar beginnen we Koningsdag met een kopje koffie en taart in de recreatieruimteGevolgd kunt u op het dorp naar de kinderspelen of s'middags naar de Meerkamp gaan kijken.

 • Schilderweek Domburg

  Vanaf 20 tot en met 27 mei 2017 vindt weer de internationale schildersweek in domburg plaats.
  Op www.schildersweek.nl vindt u het hele programma.

 • Hollandse markten in juli en augustus

  Iedere maandagavond van 12:00 tot 21:00 in Domburg
  Iedere dinsdagavond van 12:00 tot 21:00 in Zoutelande

 • Rommelmarkt Aagtekerke

  Zaterdag  17 juni 2017  vind de jaarlijkse rommelmarkt plaats op de ring rond de kerk. Er zijn verschillende kraampjes en een kar dat tegen opbod wordt geveild. Beloofd altijd een gezellig dag te worden.

 • Trekkertrek Aagtekerke

  Zaterdag 22 juli 2017 kunt u weer het grote trekkertrek evenement bezoeken. Tijdens deze wedstrijd zullen tractoren hun krachten meten door een sleepwagen naar voor te trekken.Het trekkertrek terrein ligt ongeveer 100 meter van de boerderij dus u kunt er lopend naar toe. Na deze leuke dag is er in de tent een afsluitend feest. www.trekkertrekaagtekerke.nl

 • Tentdienst

  Zondag 23 juli 2017 om 19:00 uur vindt een gezamenlijke tentdienst plaats. Op evenementen terrein aan de Prelaatweg in Aagtekerke.

 • Volleybaltoernooi onder alle minicampings van Aagtekerke.

  Donderdag 27 juli 2017 Volleybal-Toernooi. Alle minicampings in de omgeving komen naar onze boerderij voor een echt toernooi. Na afloop wordt er met zijn allen taart gegeten en wat gedronken.

 • Motorcross Aagtekerke

  vrijdag 28 juli 2017 zal er eveneens op ons evenementterrein een groot spektakel plaatsvinden. Motorcross, aanvang training 11:30 uur, Superfinale 20:30 uur met live band als afsluiting.
  Het terrein ligt op 100 meter loop afstand van de camping met vele motoren en veel spektakel.

 • Zeeuwse veekeuring

  Woensdag 26 juli 2017 zal er op het evenementen terrein een zeeuwse veekeuring gehouden worden.  Melkkoeien uit heel zeeland komen naar het evenementen terrein in Aagtekerke om daar beoordeelt te worden om een scala van punten. S'middags is het de beurt aan de kinderen om hun kalfjes te tonen.

 • Bingo avonden

  Woensdag 12,19, en 26 juli, 2,9 en 16 augustus 2017 worden de jaarlijkse bingo avonden georganiseerd in Amicitia te Aagtekerke. Zaal open vanaf 19:30 uur, start Bingo 20:00 uur.

 • Historische markt Veere

  Iedere dinsdag in de maand Juli en Augustus is er in Veere een historische markt. Op de marktdagen zijn er demonstraties van allerlei oude ambachten. Tevens wordt wekelijks de Walcherse klederdracht uit vroeger tijden gedragen. Voor meer informatie kijk ook op www.historischemarktveere.nl

 • Zeeland Nazomerfestival

  van 22 augustus tot en met 2 september 2017 wordt er op 3 bijzonder locaties (zoals de Abdij in Middelburg) het Zeeland Nazomerfestival gehouden.  Voor meer informatie en het programma kijk op www.theaterzeelandia.nl

 • Film by the Sea

  Voor de zeventiende keer wordt er van 8 tot en met 17 september 2017 in Vlissingen het filmfestival "Film by the Sea"gehouden. Voor meer informatie en programma kijk op www.filmbythesea.nl

   

 • Jazz by the Sea

  van 13 tot en met 17 september 2017 word er in Domburg het jazz festival "Jazz by the Sea"gehouden. Voor meer informatie en het programma kijk dan op www.jazzbythesea.nl

 • Kofferbakverkoop en kindervrijmarkt

  Donderdag 27 juli 2017 word op het evenemententerrein in Aagtekerke een kofferbakverkoop en kindervrijmarkt georganiseerd. Voor de kinderen is er bij slecht weer ruimte om binnen in de tent met hun koopwaar te zitten. Opbouwen vanaf 8:30 uur. Verkoop start om 9:00 uur.

spacer

Meer informatie

Hieronder zijn een aantal links naar website waar u nog meer informatie over de omgeving kunt vinden.

spacer