9,1

Fenomenaal

14 reviews

Reserveer uw plek

Bij Minicamping Oosterzicht hechten wij veel waarde aan het vakantieplezier en de persoonlijke wensen van onze gasten. Daarom wordt en resevering altijd opgevolg met een persoonlijk bericht zodat wij er voor kunnen zorgen dat uw vakantie bij ons perfect begint.

Vul hieronder uw gegevens in zodat wij snel kunnen kijken of de door u gekozen periode nog beschikbaar is.

Datum en type verblijf

Uw gegevens

Heeft u nog een vraag?

Bij versturing van uw reservering zit u nog nergens aan vast.
Wij nemen contact met u op om de reservering door te nemen en deze te bevestigen.


Wat zeggen anderen over ons

Sfeervolle camping

Toine, 22-4-2019

Perfecte camping voor diegene die rust zoeken en graag tussen een boeren bedrijvigheid willen kamperen. Nette toiletgebouwen en ook prive sanitair op diversen plaatsen.

Genieten!

Peggy, 5-8-2018

Fijne gemoedelijke camping. Kinderen willen niet meer naar huis. Fietsafstand supermarkt, het strand en Domburg. Heerlijk warme douche, prima sanitaire voorzieningen.
Aanrader de pluktuin in Sint Jan ten heere. Bramen en pruimen plukken en zelf een mooi boeket knippen, maar ook lekkere taartjes eten!

Heerlijke week!

Familie Arnts, 23-7-2018

Wat een heerlijke week hebben we gehad. Hele prettige ontvangst en contact tijdens ons verblijf. Heel veel speelplezier voor onze zoon van bijna 3. Wie wel er nu niet op een loopfiets of een traptrekker tussen de koeien doorrijden? Strand en domburg op fietsafstand. Prive sanitair was ook een groot pluspunt!

Wij zijn aangesloten bij Mijn Lievelingsplek

Vragen of reserveren?
Bel ons: 0118 581 460