spacer
minicamping

De boerderij

Minicamping Oosterzicht is direct gelegen aan ons melkveebedrijf Oosterzicht. We hebben gemiddeld zo’n 90 melkkoeien. Daarnaast fokken we onze eigen kalveren op en hebben we ook nog 90 stuks jongvee.

De verzorging van de koeien vergt veel tijd en werk. Zo worden de koeien dagelijks twee keer gemolken. Dit gebeurt om half zes 's ochtens en om vijf uur 's middags. Verder zijn wij dagelijks bezig met het voeren van de koeien en het schoon houden van de stal.

De koeien zijn gehuisvest in een ligboxenstal. In de winter zijn ze altijd binnen maar in de zomer kunnen ze naar buiten in de wei. Rondom de boerderij ligt 45 hectare grasland waar de koeien lekker kunnen grazen. Om de koeien te kunnen voederen wordt er ook 20 hectare mais verbouwd.

Als u bij ons op de camping staat kunt u nader kennis maken met ons bedrijf. Alle gasten hebben de mogelijkheid een kijkje te nemen in de stal waar ze kennis kunnen maken met onze koeien en de kalfjes.
spacer

Gerhard & Susan

Wij zijn Gerhard de Visser & Susan van Loon. Per 1 januari 2009 staan wij voor u klaar om uw vakantie onvergetelijk te maken. Ries en Janny de Visser (Gerhard zijn ouders) zijn 30 jaar geleden met de minicamping begonnen. In 2009 hebben wij de camping overgenomen en uitgebreid van 15 staanplaatsen naar 25 staanplaatsen. Naast de uitbreiding is toen ook het algemeen sanitair en recreatie ruimte vernieuwd.

Gerhard, is de derde generatie de Visser die boert op melkveebedrijf Oosterzicht. Hij verzorgt de koeien en andere dieren op de boerderij. Susan zorgt voor de reserveringen en andere campingzaken. Samen doen wij onze uiterste best uw verblijf op onze minicamping zo aangenaam mogelijk te maken.
spacer