8,9

Fantastisch

39 reviews

Maak kennis met ons bedrijf en ervaar het boeren leven

Boerderij

Het melkveebedrijf en onze minicamping zijn nauw met elkaar verbonden. Als u bij ons kampeert kunt u meekijken op ons melkveebedrijf. Op ons melkveebedrijf hebben we 120 melkkoeien en 55 stuks jongvee. In de zomer staan de grote dieren buiten in de wei, maar de kleine kalfjes staan binnen in de stal.

Koetjes

Elke morgen om 5.15 halen we de koeien naar de melkstal en worden ze gemolken in onze 2x8 visgraad melkstal. Na het melken kunnen ze nog wat eten op stal en daarna gaan ze naar buiten. Rondom de boerderij hebben we een grote oppervlakte weiland waar de koeien in de zomerperiode dagelijks buiten lopen.

Kalfjes

Het jaar rond worden er kalfjes geboren. Gemiddeld 3 per week. Voor het afkalven van de koeien hebben we speciale strohokken waar de koeien goed de ruimte hebben om te kalven. Een groot deel van de vaarskalfjes groeien op bij ons op het bedrijf om later melkkoe te worden.

Melkveebedrijf

Melkveebedrijf Oosterzicht is gevestigd in Aagtekerke op het eiland Walcheren in Zeeland. Op deze mooie locatie verzorgen wij 120 melkkoeien en 55 stuks jongvee met veel plezier en passie.

Boer Gerhard

Gerhard is de derde generatie de Visser op deze , van oorsprong pachtboerderij. In 1948 starten Sam de Visser hier het familiebedrijf met 8 koeien, 4 paarden. Nu is het bedrijf uitgegroeid naar 120 melkkoeien met 55 stuks jongvee.